9 thoughts on “ Vloeimiddel ”

 1. Daisida says:
  Tegenwoordig gebruikt men daarvoor een zuurvrij vloeimiddel. De te solderen vlakken dienen goed gereinigd te worden, waarna de vlakken worden ingesmeerd met een vloeimiddel (flux) dat het uitvloeien van het soldeermiddel bevordert en tussentijdse oxidatie van de soldeervlakken tegengaat.
 2. Akigal says:
  Voordelige soldeer en las toebehoren va. 1, Direct uit voorraad leverbaar. Snel geleverd. Showroom van m2.
 3. Mikalkree says:
  Contextual translation of "flussmittel" from German into Dutch. Examples translated by humans: flux, rmaflux, prefluxen, vloeimiddel, fluxbadafval, schuimresten.
 4. Kagagami says:
  Technische gegevens van het CFH Vloeimiddel voor Zilversoldeer - FM 25 Gram. Hardsoldeervloeimiddel voor het solderen van koper, messing, rood messing en staal.
 5. JoJora says:
  Vloeimiddel translated from Dutch to French including synonyms, definitions, and related words.
 6. Voodoozshura says:
  Bij gebruik van schuim- of sproeifluxmiddelen moet worden gezorgd dat het vloeimiddel spaarzaam en gelijkmatig wordt opgebracht en niet op de componentenzijde komt. quecalmatobama.guihylumtosoforneulafpelemaco.infoinfo Whether using foam or spray fluxing methods, ensure that flux is applied sparingly and evenly and does not flood through to the component side of the PC board.
 7. Magore says:
  Let op: het vloeimiddel zal met een flink sis-geluid oplossen en dat gas kun je beter niet inademen. Zorg ervoor dat de dampen verantwoord worden afgevoerd, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een soldeerdampafzuiger.
 8. Yozshushakar says:
  - Vloeimiddel voor koper- en zilversoldeer Cu-Rosil® - Hardsoldeervloeimiddel voor het solderen van koperen buizen in drinkwater-, verwarmings-, gas- en olie-installaties in combinatie met messing en roodkoperen fittingen DVGW-keurmerk: DV AT (FI ) Eigenschappen - Pasta, volgens DIN EN - FH
 9. Kemi says:
  Geen vloeimiddel nodig. (hars is het vloeimiddel) Voor kleine, niet overlappende en puntverbindin-gen van schoon koper, messing en vertinde materialen. Samenstelling is hetzelfde als de massieve soldeertin. Keuze van het vloeimiddel bij zachtsolderen. Zachtsoldeervloeistoffen Gebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright 2019 - IT Company WordPress Theme.

https://conriyperritandaydiscbencomptisdopull.co/tranarinpasteta/open-alex-ocampo-remix.php